T O P
  • By -

ES_riv

fain ca si masinile aveau corturile lor


Thereminiscentinflux

intrai să zic asta :)))


cage_nicolascage

Verile copilariei mele… Era naspa daca ne raportam la cum ne-am obisnuit sa ne petrecem concediile acum, insa atunci era tot ce aveam. Imi amintesc perfect cantina, serile petrecute in jurul cate unei masini care scotea televizorul “Sport” pe acoperis, fosnetul vantului amestecat cu frunze care se loveau de panza cortului, mirosul de cauciuc al saltelei gonflabile din cort.. Dar cel mai mult imi amintesc entuziasmul care ma cuprindea atunci cand urcam pe strazile care duceau catre faleza din Eforie Sud si vedeam marea. Imi trezea aceeasi emotie in fiecare zi.


CatalinR

la un tv sport la casutele de langa acel camping am vazut olimpiada de la Los Angeles in 84...


[deleted]

Isi duceau multi televizoarele cu ei, le puneau pe masina, le legau la acumulator si se uitau la filme, meciuri seara - prinse de la bulgari... Mai cu pureci, mai fara sonor, alb-negru... nu conta :) Bine ca pe parcurs a aparut netul si te poti conecta la mai multe acum....


Fleosca

Genul de fotografie care provoacă reacţii de genul: "era mai bine inainte". Dar după parerea mea seamană mai mult a tabară de refugiaţi.


vasile666

Nu stiam cu ce s-o compar dar chiar ca a tabara de refugiati arata. Cred ca comparatiile cum ca inainte era mai bine n-ar fi existat daca lumea nu ar fi nesimtita si s-ar simti indreptatita sa arunce gunoiele pe unde ar dori, s-ar respecta legile si lumea s-ar revolta la aia care parcheaza pe plaja sau fac comert ilegal. De obicei comentariile vin tot de la cei care la randul lor perpetueaza obiceiurile proaste (tara mea, fac ce vreau, nu-mi zici tu mie). Mai e si faptul ca n-am avut grija de ele (statiuni) dupa revolutie, nu ne-a interesat, si astazi lumea e nevoita sa mearga la bulgari. Am fost doar de doua ori la mare inainte de revolutie si cateva lucruri erau mai bine intretinute, cum ar fi mizeria de pe plaja, care nu prea era (nici n-aveai ce sa consumi), si faptul ca a ajuns dupa revolutie un dezastru, sau tarabagii si toti vanzatorii ambulanti care s-au inmultit si de care nu mai scai de ei, si de care nu scapi nici astazi de altfel. Poate ca s-au mai inmultit si masinile pe plaja, inclusiv pe pietonal, plus mult mai multi manelisti care simt sa dea muzica lor mai tare. Mai tarziu alte statiuni au fost total abandonate, cu hoteluri parasite si plaje neintretinute. O priveliste foarte trista de altfel. E doar vina noastra.


CasianK

Ai văzut cum arată taberele de refugiați din Europa sau faci comparații de dragul de a vorbi?


habarn_am

ai 11 ani?


thehobosapiens

Si legatura dintre un Sirian sau Afghan ce fuge de un razboi in 2020 si un Roman ce nu prea avea unde altundeva sa mearga in concediu in 1980 este?


Fleosca

Ai vazut cum arăta un camping in Romania anilor 80, sau pui intrebari de dragul de a intreba?


WistfulKitty

Îmi imaginez ce oribil arătau dușurile și toaletele pe vremea aia. Nu exista nici o toaletă publică in România comunistă care să nu fi fost absolut mizerabilă.


fulcrumjet

N-am experimentat, dar tata zice ca mai jegoase si degradate erau in anii 90.


Fleosca

Dupa revolutie nu am mai fost prin campinguri dar e posibil, in anii aia toata ţara era jegoasă, nu s-a investit in nimic, cu atat mai putin in campinguri.


habarn_am

care era treaba cu prelatele? sarea vopseaua? erai sarak dacă nu aveai?


Fleosca

Protecţie împotriva soarelui, nu vrei să dai o roabă de bani pe un bolid după care să se mătuiască vopseaua.


Moonpie067

E mai bine ca la EC acum..